Members

Trine Malene Lauridsen

Joined: 8 Nov 2017

About Trine Malene

Hei, 

Jeg heter Trine, og jeg er kjoleskredder, designer og kursholder på Trinel - Syskole & Design.

Å sy er min pasjon <3 og du er velkommen til å ta kontakt med meg om du vil ha min hjelp til å lære å sy på Sagene eller online, eller til en designoppgave i Oslo.

 

 

Det er alltid to sider av samme sak, og her finner du mine to sider:

Trinel Syskole & Trinel design

Syskolen på Sagene: Kreative sykurs i hjertet av vakre Sagene, sykurs for kreative hobbysyere på flere nivå. Blant annet sommerskole, kreativt syverksted og kåpekurs.

Online syskole: Bikuben er et 1 årig kursforløp, hvor du lærer å sy topp, skjørt, kjole og kåpe. Det er basert på Trinels sysystem, Trinel Symønstre og de 6 sy S´er.

Trinel Design: Design til deg <3 hvor du får sydd din drømmekjole. Du finner mer info her på siden, hvis du har et spesielt sy-oppdrag, ta kontakt. Enten du trenger hjelp til å få tilpasset bunad, design av brudekjole eller et annet unikt klæsplag.

Velkommen på til Trinel - Syskole & Design.

 

Solstråler fra Sagene,

Trine Malene Lauridsen

---
 
I dette mini-intervjuet om syrom fyllt av solstråler og en spesiell busstur blir du bedre kjent med Trine.

Hva er ditt første syminne?
- Min mormor Alvilda og hennes syrom, som var fyllt av solstråler. Jeg husker at hun hadde byste med en fin hatt på og hun hadde myke henner som altid var i gang. Hun var kjole- og draktsyer og var alltid elegant klædt på med hjemmesydde drakter.

Når ble du klar over du ville jobbe med søm og design? 
- Jeg var 18-19 år, bodde i København og hadde fått en ny koboltblå jakke med flagermusermer (90-tallet). På bussen møtte jeg en barndomsveninne og vi snakket om hva vi skulle studere. Da føk det ut av munnen min "DESIGNER". Samme dag hadde jeg tenkt på at jeg ville lære å lage en lik jakke som den jeg hadde fått. Da var veien min lagt.

Hvorfor brenner du for å undervise i design og søm?
- For meg er å sy som "en livslang venn"! En som lytter til mine ideer og hjelper å sette dem ut i livet. Søm er så mye mer enn bare en tråd i et stykke stoff: det er en verden full av muligheter - og det er GØY! Jeg blir altid fyllt av en dyp glede når jeg møter nye deltakere på sykursene mine og mitt mål er å inspirere til at du som deltaker også får en "livslang venn" i å sy.
 
 

Posts and comments

No posts or comments yet.