Members

Karina Bundgaard

Company: https://shamanworks.org
Facebook: www.facebook.com/kbundgaard.dk
Joined: 7 Nov 2017

About Karina

Jeg hedder Karina Bundgaard, og jeg er ny tids shaman med speciale i kanalisering, guidekontakt og spirituel vidensdeling.
 
Min hverdag har omdrejningspunkt omkring min familie, som består af mine to piger på 7 og 1, og deres far (min kæreste), der er musiker. Vi bor i Aarhus, og trives rigtig godt med det.
 
Jeg udfører mit spirituelle arbejde under vejledning fra skiftende guider, og mine primære støtter er Hvide Ørn og Kwan Yin. Der er dog mange bevidstheder, som har haft stor indflydelse på min spiritualitet og forståelse for balancering af energi.
 
Mit udgangspunkt for at udføre energiarbejde og formidling er gennem “true channeling”. Det betyder ikke, at det, jeg formidler, er mere sandt end alt muligt andet, men at det, jeg ved, skabes samtidig med at jeg formulerer det, gennem kanalisering.
 
Jeg holder guidede kurser, uddannelse, meditationer og webinarer/foredrag om spirituelle emner og selvudvikling, i tæt synergi med mine egne livsprocesser og den forståelse, livet og guidningen giver mig.
 
Udover mit eget liv, er baggrunden for mange af de indsigter, der kommer til mig, de erkendelser, der skabes når jeg har mennesker inde til individuelle sessioner med guidet healing, klarsyn og spirituel perspektivering.
 
Jeg har for øvrigt efterhånden lagt en del gratis videoer op på YouTube med healing og kanaliseret formidling, som der er mange der er glade for.
I er velkommen til at læse mere på www.karina-bundgaard.dk.
 
Kærlige hilsner Karina Bundgaard
Ny tids shaman, kanal og spirituel vejleder

Posts and comments

No posts or comments yet.