Members

Lars-Bo Sølvquist

Homepage: http://www.solvquist.com
Facebook: www.fb.com/lbsolvquist
Joined: 9 May 2019

About Lars-Bo

Hej allesammen. Mit navn er Lars-Bo og jeg er manden og initiativtager til fællesskabet jeg kalder Momentum.Et onlinefællesskab der mødes online dvs. LIVE, dog styret af profesionelle mentorer og ordstyrere indenfor forskellige områder. Uanset om du er privatperson eller driver forretning er der hjælp at hente.Udover Momentum er jeg selvstændig konsulent og elsker at hjælpe andre med at drive forretning. Mit speciale er mennesker, selvindsigt og motivation til at lykkedes. Jeg har i mange år afholdt både kurser i salg, præsentationsteknik og branding men har også rollen som mentor.Jeg er far, bosat i København og ellers en helt almindelig mand med masser af livserfaring. Jeg er meget bevidst omkring mine værdier i livet, de mennesker jeg omgås og de resultater jeg gerne vil opnå.


Måske har du hørt om en fokusgruppe der kan inspirere og motivere dig? Måske har du hørt nogen har fået hjælp i deres business eller privatliv? Måske følger du mig på sociale medier eller måske er du landet tilfældigt her på Momentum?

Uanset hvad.

Rigtig hjertelig velkommen til Momentum.


Momentum handler om at hjælpe hinanden. Et kæmpe onlinefællesskab delt ud på diverse fokusgrupper hvor vi mødes Live

Jeg har i flere år leget med tanken om at bygge en slags aftenskole for mennesker der oplever udfordringer i livet, men hvor man mødes online. Live.

Mit mål er at tilbyde involverende undervisning i livets skole, uanset om der er tale om privat eller business. Uanest om der er tale om familie, kærlighed, relationer, business, børn, helbred osv.

Momentum er et online-samtaleforum, hvor du via webcam og god lyd kommer til at møde de smukkeste mennesker. Den mulighed vil jeg gerne give dig. Dvs. gratis adgang til alle grupper i 30 dage, så du selv kan fornemme stemningen.


Momentum består af 2 hovedkategorier:

Momentum for private
 og Momentum Business

Et fællesskab og en helt ny familie. Ikke af navn, men af gavn.


Momentum betyder


  • fremdrift og bevægelse
  • sommerfuglen er et stærkt udtryk for transformation dvs. forandring

Uanset om du er her af private årsager eller ønsker at styrke din business, ja så er Momentum et helt ny måde at drive et fællesskab på. Nemlig via webcam, mobil, tablet og computer hvor eneste forskel er, vi mødes online. Live!

Jeg byder ind med:


  • Personlig udvikling for ledere (læs mere)
  • Sparringsforløb for private (læs mere)
  • Kreative tanker omkring nye idéer (læs mere)
  • Salg og markedsføring (læs mere)
  • Hjælp til konceptudvikling i din business (læs mere)
  • Og derudover er jeg ordstyrer på business og ADHDLive.dk

Har du spørgsmål eller forslag: info@momentumlive.dk  

Mine værdier som menneske ligger ret klart. Jeg er familiemenneske, ærlig, direkte, kærlig, værner om mit navn og integritet og elsker at hjælpe andre mennesker.

Jeg glæder mig til at møde dig LIVE!

Kunne du tænke dig at få din egen gruppe på Momentum og være ordstyrer på dit ekspertområde, så siger du bare til.

De bedste ønsker om momentum
Lars-Bo Sølvquist, initiativtager

Posts and comments

No posts or comments yet.